КОЈ АКО НЕ ТИЕ: БЛЕХ ОРКЕСТАРОТ НА ЏАМБО АГУШЕВ ДОБИ ЗЛАТНА БУБАМАРА ЗА НАЈПОПУЛАРЕН БЛЕХ-ОРКЕСТАР ВО 2018 ГОДИНА!

февруари 25, 2019

Штом Џамбо Агушев и неговиот оркестар се појават на сцена веќе знаете дека забавата е загарантирана. По којзнае кој пат тие покажаа дека Струмица има навистина со што да се гордее. Џамбо и неговиот тим доби Златна Бубамара за најпопуларен блех-оркестар во 2018 година. Честитки за сите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: