(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ЗАСЛУЖУВА НАЈДОБРА НЕГА, ЗАТОА ПОВЕЛЕТЕ ВО АВТОПЕРАЛНА HAPPY!

мај 3, 2018

Вашиот автомобил со сигурност ја заслужува најдобрата нега, затоа ние со огромно задоволство ви ги препорачуваме автоперална HAPPY која се наоѓа на транзитниот пат веднаш наспроти МАРКЕТ ЗДРАВЕЦ. Автоперална HAPPY ви нуди:
Комплетна нега за вашиот автомобил.
Полирање Фарови.
Машинско перење и сушење на теписи.
Бесплатен транспорт, земање и враќање на теписите.

Контакт: 077 69 20 20

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: