strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧАНКАТА СУЗАНА ГАВАЗОВА УЖИВА НА ГРЧКОТО КРАЈБРЕЖЈЕ!

Автор:

Датум:

јули 22, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 22, 2018

Категории:

Култура

Македонската фолкерка која живее на релација  Македонија – Шведска, откако се врати  на подолг престој дома, летото го користи малку работно, малку за уживање.

Сузана Гавазова нема викенд да нема настапи, но и нема слободно време да не тркне на море. Ем и се може, ем грчкото крајбрежје и Егејот не и се далеку од родната Струмица, па Гавазова очигледно повеќе време поминува на плажа, отколку по дома.