strumica denes logo

(ФОТО 14) РУБРИКА: „Струмица е фотосесија на „езерцето“

Автор:

Датум:

април 19, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 19, 2019

Категории:

Култура

Четиринаесетти ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Целта на овој проект е преку фотографии да бидат прикажени убавините на нашата Струмица. Во продолжение погледнете ја фотографијата: