Home

Perdormire
Култура

ФИЛИПЧЕ ОБЈАВИ ОФИЦИЈАЛНО: ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕН, ОД ПЕТОК ДО ВТОРНИК СЕ ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕТО ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ!

Home

ВЕНКО ФИЛИПЧЕ:

На денешната владина седница донесовме одлука за ограничувањата на движењето за период којшто ни претстои, вклучително и велигденските празници.

За време на викендот, вклучително и понеделник, од петок 17 април во 16 часот, до вторник 21 април во 05 часот,

се забранува движењето за сите граѓани.