Home

Perdormire
Култура

АНКЕТА: Кога би можеле да вратите една работа во Струмица, која би била?

Home

Некому му фали стариот струмички пазар, некому старата автобуска, некому ноќниот живот кој беше на највисоко ниво во целата земја. Но, кога би можеле да вратите барем една работа во Струмица, која би била? Вашите размислувања слободно оставете ги во коментар.