strumica denes logo

СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЛЕТНИ ПОПУСТ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ НА ВАШИОТ БИЗНИС-ПРОМОЦИЈАТА ТРАЕ 1 ЈУЛИ!

Автор:

Датум:

април 29, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 29, 2019

Категории:

Култура

Портал Струмица Денес со летен попуст за рекламирање на вашиот бизнис! Сите оние кои ќе се јават до 1 јули ќе добијат понуда која чини помалку од реалната цена.

Во акцијата е вклучено:

-Едномесечно рекламирање
-Тримесечно рекламирање
-Шестмесечно рекламирање
-Едногодишно рекламирање

Портал Струмица Денес во моментот е меѓу најпосетуваните четири портали во Македонија. Сите оние кои се заинтересирани за рекламирање и за подетални информации за понудите, може да се јават на следниот телефонски број: 071 258 511.