СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „ОБЕРХАУСЕН“ – СИГУРЕН ИЗБОР ЗА ВАШИОТ ДОМ ДА ИЗГЛЕДА СОВРШЕНО!

март 1, 2020

Струмичката компанија „Оберхаусен“ веќе подолго време успешно се пробива на пазарот и нуди висок квалитет и професионални услуги на нивните клиенти. „Оберхаусен“ претежно се занимава со следниве работи:

Изработка со машински готов малтер

Глетување

Молерисување

М-П Бетон

Фасади

Лепење плочки

Гипс картон

Доколку сакате вашиот дом да изгледа совршено, тогаш тие се вистинскиот избор за Вас.

За подетални информации на следниот телефонски број: 078 234 848. Повелете и уверете се во нивниот квалитет!

 

 

 

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ