strumica denes logo

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНЕЦОТ ТРАЈЧЕ ГОГОВ-ГЕНЕРИК СО НОВА ПЕСНА КОЈА НОСИ ПОРАКА СО НАСЛОВ „ПРОДУКТ ОД ОКОЛИНАТА“

Автор:

Датум:

јули 21, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 21, 2018

Категории:

Култура

„Продукт на околината“ е насловот на новата песна на нашиот талентиран струмичанец Трајче Гогов под псевдонимот ГЕНЕРИК. Целата песна низ стиховите носи пораки на кои сигурно нема да останете рамнодушни. Во продолжение линк од песната: