Home

Perdormire
Култура

СЕ ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР ВО СТРУМИЦА – „ИСОЛЕ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА!

Home

Струмичката компанија „Исоле“ повторно вработува, но овојпат ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР!

Сите оние кои се заинтересирани за оваа работна позиција,

може да се пријават и информираат на следниот телефонски број:

078 201 503

и 034 343 656