strumica denes logo

(ФОТО) „MY TIME“ МЕСТО ЗА ОПУШТАЊЕ, РЕЛАКСАЦИЈА И МЕСТО ЗА КАФЕ ДРУЖЕЊЕ И ЗАБАВА!

Автор:

Датум:

февруари 25, 2020

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

февруари 25, 2020

Категории:

Култура

Во централното градско подрачје на Струмица наспроти пожарната станица се појави “ My time”, локал за опуштање, релаксација, место за кафе дружење и забава.

Струмичани добија интересен спој на можности на едно место, што одлично ќе му годи на секој после напорниот ден на работа и ќе претставува вистинско место-терапија за бистрење глава и средување мисли.

Одличниот амбиент и прекрасната внатрешна уреденост, надополнети со културна услуга, но и пристапни цени,

се вистински магнет!