Home

Perdormire
Хроника

УБИЕЦОТ ОД СТРУМИЦА МАРЈАН ВЕЛЕВ ДОБИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!

Home

Убиецот од струмичко Добрејци Марјан Велев, денеска доби доживотен затвор за стореното убиство врз Александар Мицев во 2018 година кога зад грб му пукал со огнено оружје во главата, а телото го фрлил во водите на „Турија“. Велев претходно беше осуден на 20 години затвор за убиството врз Ристо Иљашев чие тело исто така беше пронајдено во водите на браната „Турија“. Убиецот на почетокот на судењето рекол дека не се чувствува виновен и дека тој не е убиецот!