ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО СТРУМИЦА? ВЛАЖЕН ВОЗДУХ И БЕЗ АВТОМОБИЛИ НА УЛИЦИТЕ, А ЗАГАДЕНОСТА Е ОГРОМНА НИЗ ЦЕЛИОТ ГРАД!

март 24, 2020

Мерните станици низ Струмица вечерва покажуваат повторно големо загадување на воздухот. Што е сега проблемот кога воздухот е влажен и нема ниту еден автомобил низ улиците на Струмица? Граѓаните ја бараат вистината од надлежните што точно се случува во нашиот град, односно која е вистинската причина за оваа огромно загадување на воздухот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: