Home

Perdormire
Ново Село Хроника

Оштетено возилото на Иле Илиев – носителот на советничката листа на СДСМ во Ново Село!

Home

Утрово носителот на советничката листа на СДСМ во Ново Село Иле Илиев, објави видео во кое објаснува дека неговото возило е демолирано и одземени се негови лични работи. Илиев во видеото вели дека ова не е мирна кампања. Случајот беше пријавен во полиција и во моментот се истражува случајот.