strumica denes logo

(ФОТО) ПОВТОРНО СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА ВО БЛИЗИНА НА ООУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“

Автор:

Датум:

август 26, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

август 26, 2019

Категории:

Хроника

Повторно сообраќајна несреќа на раскрсницата кај ООУ „Никола Вапцаров“ во која за среќа нема повредени и направена е само материјална штета. Граѓаните постојано апелираат дека таму е потребно да се постават семафори, бидејќи нивните деца одат и на училиште и на градинка поминувајќи низ истата раскрсница. Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на истата.