Perdormire

Струмица

Струмица

Градоначалникот Јаневски ги поканува жителите на Куклиш на работен состанок за решавање на локалните проблеми од областа на безбедноста

Општина Струмица во соработка со Министерството за внатрешни работи – Сектор за внатрешни работи – Струмица, Отсек за превенција, организира работни состаноци...

Општини Струмица

Се одржа работна конференција на Локалниот совет за превенција во општина Струмица

Локалниот совет за превенција во општина Струмица, денеска во домот на АРМ одржа работна конференција на која присуствуваа претставници од повеќе институции...

Општини Струмица

Градоначалникот Јаневски одржа средба со претставници на Министерството за одбрана

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, денеска, одржа работна средба со Драган Николиќ државен секретар во Министерството за одбрана и неговите...