bandr
Струмица

РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“ И ОВОЈПАТ СО УБАВА ПОНУДА ЗА ПОНЕЖНИОТ ПОЛ: ПРЕД ОСМОМАРТОВСКА И ОСМОМАРТОВСКА ЗАБАВА СО ЖИВА МУЗИКА!

Елитниот ресторан „Џоканов“ кој за брзо време успеа да се пробие на „големата врата“ овојпат повторно со примамлива понуда за понежниот пол. Ресторан „Џоканов“...

Струмица

ПРОДОЛЖУВААТ ЗАБАВИТЕ ВО „КОСМОПОЛИТ“: „ИТНЕРВАЛИ“ УТРЕ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВААТ СТРУМИЧАНИ!

Продолжуваат одличните забави во ресторан „Космополит“. Струмичани утре ќе ги забавуваат незаменливата група „Интервали“. Информации и резервации наследниот...

Струмица

ЗАВРШИ ПОСТАВУВАЊЕТО НА МЕЃУКАТНАТА КОНСТРУКЦИЈА НА СПРАТОТ НА УЧИЛИШНАТА ЗГРАДА НА ОУ „МАРШАЛ ТИТО“

Во основното општинско училиште „Маршал Тито“ од Струмица заврши поставувањето на меѓукатна конструкција на спратот на училишната зграда. Овој зафат се...

Струмица

ЗАВРШНИ ЗБОРОВИ ЗА 27.АПРИЛ: Чавков бил клучен во операцијата, ги издал сите наредби за cпacување на пратениците меѓу кои и на Зијадин Села и Радмила Шекеринска!

Во завршните зборови по предметот за 27 април, Митко Чавков обелодени документи – телеграма од СВР Скопје, со која од Чавков било побарано засилување од 50...