strumica denes logo
Македонија

мај 18, 2024

ТЕХНОКЛИМА НАСКОРО И ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА „ЛЕНИНОВА“

ТЕХНОКЛИМА со постоење од 2000-та година, наскоро и во Струмица

Види повеќе

мај 18, 2024

КОЛКУ МИЛИОНИ ЕВРА ПОТРОШИЛЕ ГРАЃАНИТЕ ЛАНИ НА НЕДВИЖНОСТИ?

Лани се регистрирани 32.971 трансакција за продажба и закуп на

Види повеќе

мај 18, 2024

Откриен петти случај на штетна материја во зеленчук од Македонија

Штетни хемикалии се откриени во зеленчукот од Македонија по петти

Види повеќе

мај 18, 2024

Денес се празнува Светата великомаченичка Ирина

Живееше во апостолските времиња на Балканот во некој град Магедон,

Види повеќе