Home

Perdormire
Здравје

РОЈАЛСОФТ КОМПЈУТЕРС-СТРУМИЦА ИМ СТОИ НА РАСПОЛАГАЊЕ НА СИТЕ ЗАГРОЗЕНИ И СОЦИЈАЛНИ СЛУЧАЕВИ И НА СТАРИ ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА СО ПОМОШ ЗА ФОРМАТИРАЊЕ И ПОПРАВКА НА КОМПЈУТЕРИ, ЛАПТОРИ И ТАБЛЕТИ!

Home

РОЈАЛСОФТ КОМПЈУТЕРС-СТРУМИЦА:

Почитувани,

Во склоп на околностите и ситуацијата во која што се наоѓаме пред се ние граѓаните а и државата, за таа цел Ројалсофт компјутерс се нуди и стои на располагање на сите загрозени и социјални случаеви и на стари изнемоштани лица со помош за форматирање и поправање на вашите компјутери, лаптопи и таблети.

Телефонски број за контакт:

Коста Јармов -078267197

Или директно на нашата страна!

https://www.facebook.com/royal.softcomputers/