Home

Perdormire
Здравје

НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА: СЕ ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ ЗА ВРЕМЕ НА ВИКЕНД ОД 16:00 ОД 05:00 ЧАСОТ!

Home

Министерот за здравство Венко Филипче, пред малку соопшти дека се забранува движење на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) во периодот од 16:00 до 05:00 часот.