strumica denes logo

ВО ПЕТОК ЛИБЕРО БЕНД И МАРТИЈА СТАНОЈКОВИЌ ВО КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 27, 2023

Автор:

Датум:

јуни 27, 2023

Либеро Бенд и Мартија Станојковиќ во моментот се едни од најбараните на македонската музичка сцена. Нивните настапи се познати по уникатноста, емоционалноста но и вистинската поврзаност со публиката. Овој петок се во Струмица во клуб „Индустријал“.

Вашите резервации може да ги направите на следните телефонски броеви:

📞 076/444-308 – Миле
📞 078/210-018 – Билјана
📞 077/679-767 – Младен
📞 077/748-000 – Јован
📞 078/564-248 – Душица
📞 072/604-283 – Елена