(ВИДЕО) Сузана интимно за љубовта, виното и романтиката!!

февруари 14, 2020


Денес е веројатно најубавиот празник во годината. Се празнува и љубовта и виното. Значи секој има за што да празнува. А ние ја пронајдовме најоригиналната честитка, во која по повод денот на љубовта и Виното, Сузана Гавазова одговара на интимни прашања и истата ја споделуваме со вас.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: