Home

Perdormire
Забава

(ВИДЕО) Погледнете ја забавата од овогодинешниот СОФ склопена во едно видео

Home

Погледнете го видеото со најдобрите моменти од #ритамотнаградот снимени од Ѓорги Вацев, Наташа Величковска и Митко Ников.

ВИДЕО: https://www.facebook.com/StrumicaOpenFestival/videos/700541953751824/

Ознаки