strumica denes logo

ВЕЧЕРВА ВО СТРУМИЦА: АДИЛ ВЕТУВА НЕЗАБОРАВНА ЗАБАВА ВО „АВАТАР“

Автор:

Датум:

јули 10, 2021

Категории:

Забава, Струмица

Автор:

Датум:

јули 10, 2021

Категории:

Забава, Струмица

Нашите животи дефинитивно станаа „маскенбал“. Вечерва во Струмица ни доаѓа Адил кој ветува незаборавна забава. „АВАТАР“ е епицентарот, се гледаме таму!