strumica denes logo

Вечерва трибјут на Red Hot Chilli Peppers на летната игранка на леблебиџиската улица

Автор:

Датум:

јули 21, 2019

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

јули 21, 2019

Категории:

Забава

Вечерва на програмата на фестивалот ќе биде српскиот трибјут на бендот Red Hot Chilli Peppers на Летната игранка кај Sub Club, Cafe Bar Select и TNT. Тоа ќе биде 14-тиот одржан настан од програмата на СОФ 2019.