Home

Perdormire
Забава

Вечерва голема предпразнична забава во диско базен “AQUARIUS”

Home

Голем празник се ближи 🎉🎉🎉

ЧЕТВРТОК го резервиравме за пред празнична забава!

1 Август | Четврток | БАЛКАН ЗАБАВА со нашиот DJ JACK DAWSON

Резервирајте се за одлична летна ноќ 📲📲📲

Тања Пандева:072-623-472

Стефан Наков:078-366-755

Виктор Тушевски:076-214-626

Ивана Беџовска:070-433-545

Борис Ризовски:078-402-241

Томе Томе:078-404-915

Бранкица Босилјанова:078-880-078

Љупка Ристова:071-248-474

Мики Русин:078-317-802

Ознаки