strumica denes logo

УШТЕ САМО ТРИ ДЕНА ДО НАЈГОЛЕМАТА ЗАБАВА ВО СТРУМИЦА ВО СЕЛЕКТ!

Автор:

Датум:

март 21, 2018

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

март 21, 2018

Категории:

Забава

Ве Повикуваме на пролетното издание од фестивалот  #StrumicaCalling во #Сабота24Март во #CafeBarSelect!!!!!!!!
Фестивал кој полека расте и се наметнува како најдоброто нешто од Струмица , фестивал кој прераснува во традиција, фестивал кој представува збир на најдобрите струмички Dj-и , кои веќе еднаш се докажаа пред сите нас струмичани , ветуваат дека ќе дадат се од себе за да не има во уште поголем број .Ветуваат ноќ која долго ќе се прераскажува !!!!

Зад жешкиот пулт на #CafeBarSelect , ќе бидат измиксани најдобрите и најслушаните светски хитови, #9 дј-и ќе ги прераскажат своите вештини , заедно ќе изградиме моменти кои долго ќе останат во нашите сеќавања!!!!!

Сето тоа во изведба на следните дј-и – главните актери на пролетното издание на #StrumicaCalling !!!!!

#DjTerror, #TommyTassev,#TheMarshall,#BoyanHadji,
#AstraIONProject,#TedDettman b2b #SalSonder

Голем број на изненадувања , промоција на Svarog , хостеси ….
Затоа биди и ти дел #StrumicaCalling !!!!!!!!!

резервации & инфо :
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov