ТАЊА САВИЧ ВО ПЕТОК, ТАЈЗИ ВО САБОТА: КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“ СО ОДЛИЧНА ВИКЕНД ПРОГРАМА!

јули 12, 2023

Не’ очекува одличен и незаборавен викенд во „Индустријал“ овој викенд. Во сабота гостува Тања Савич, а во сабота Тајзи со неговите незаменливи регетон звуци!

076/444-308 – Миле
📞 078/210-018 – Билјана
📞 077/679-767 – Младен
📞 077/748-000 – Јован
📞 078/564-248 – Душица
📞 072/604-283 – Елена

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ