strumica denes logo

Спектакуларна целодневна роденденска забава на AQUARIUS!

Автор:

Датум:

август 4, 2019

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

август 4, 2019

Категории:

Забава

На 4ти Август, недела, ќе се слави најголемиот роденден за ова лето! По повод 19 години постоење Диско Базен AQUARIUS најавува целодневна роденденска програма. На денската забава покрај базен со почеток од 12:00 часот па се до 18:00 часот, ќе Ве забавува DJ MESTIIC, кој е дојден од Шведска, специлајно за роденденот на AQUARIUS. Ова ќе биде вистинска забава покрај базен како што секој би посакал да биде присутен. Додека, спектакуларната роденденска забава ќе започне свечено во 21:30. На сцена ќе Ве забавуваат двајцата миленици на струмичката публика DJ TIGHTBEATS & DJ THE MISTER (GR). AQUARIUS најавува многу забава, изненадувања, танчерки и славенички огномети. Како досега докажаното, AQUARIUS ги прави најголемите и најспектакуларните роденденски прослави! Да се нижат уште многу години постоење!