strumica denes logo

СПЕКТАКУЛАРЕН КОНЦЕРТ НА МЕГА ЅВЕЗДАТА ЈЕЛЕНА РОЗГА ВО АКВАРИУС!

Автор:

Датум:

јули 18, 2019

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

јули 18, 2019

Категории:

Забава

Овој Петок 19ти Јули, спремете се за неверојатен концерт под отворено небо на мега популарната Јелена Розга!
Диско Базен AQUARIUS заедно со тимот на ноќен бар AVATAR, приредуваат голема забава во Диско Базен AQUARIUS.
Забавата започнува во 22 часот и ќе заврши со настапот на Јелена Розга, каде што во еден глас ќе се пеат сите безвременски хитови на Јелена Розга!

Спремете се за одлична забава која не смеете да ја пропуштите.

Билетите за концертот се пуштени во претпродажба од 200 денари во Диско Базен AQUARIUS.

Направете ја својата резервација на:

Тања Пандева: 072 |623-472

Виктор Тушевски :076 |214-626

Борис Ризовски: 078 |402-241

Љупка Ристова: 071|248-474

Кристина Тондева: 078 |428-024

Мартин Величковски: 072 |528-746

Кате Атанасова: 078 |755-328