strumica denes logo

Спектаклот со Јелена Розга ќе се одржи на базенот Аквариус

Автор:

Датум:

јули 16, 2019

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

јули 16, 2019

Категории:

Забава

Поради огромен интерес од публиката за спекталурниот концертот на мега ѕвездата Розга, клубот Аватар и Аквариус одлучија истиот ќе се одржи на диско базенот Аквариус. Картрите се пуштени во претпродажба по цена од 200 денари. Забавата започнува од 22 часот и ќе трае се до 3 часот после полноќ.