strumica denes logo

САРС со концерт во живо во клуб Индустриал

Автор:

Датум:

јуни 14, 2019

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

јуни 14, 2019

Категории:

Забава

Вечерва во Струмица #SARS!! #SummerClubIndustrial!

Драги пријатели‼️‼️

Вечерва на гости ни доаѓаат единствените ‼️ S.A.R.S ‼️. – Концерт во живо –

Вратите се отворени од 23:00

Влез: 200 Мкд.

Сабота 15 Јуни / Todoroff + Гостинско изненадување

Недела 16 Јуни / Natty Fiyah SS + Латино регетон бенд

Резервации:

Катерина: 076-214-478

Томи Урдинов: 075-511-384

Пиринка: 071-720-576

Миле : 076-444-308

Доне Тодоров: 070-214-232

Мартин: 070-214-643

Димитар: 078-400-228