strumica denes logo

Сандра Африка во летен клуб AQUARIUS

Автор:

Датум:

јуни 14, 2019

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

јуни 14, 2019

Категории:

Забава

Сандра Африка | live | AQUARIUS

14 Јуни | Петок

Ова лето неможе да започне подобро! 💥

За почетно летно загревање ексклузивно во Летен Клуб AQUARIUS гостува енергичната и бомбастична САНДРА АФРИКА 💥💣
🔊🎤 Ве покануваме заедно да бидеме дел од овој настан за кој веруваме дека ќе биде незаборавен.

Билети во предпродажба по 150 денари во AQUARIUS.

Резервации:

Тања Пандева:072-623-472

Стефан Наков:078-366-755

Бранкица Босилјанова:078-880-078

Виктор Тушевски:076-214-626

Софија Андонова:070-228-765

Борис Ризовски:078-402-241

Томе Томе:078-404-915