Сандра Африка, Ике де Кока, хип хоп сабота и балкан недела – погледнете ја викенд програмата на AQUARIUS

јуни 14, 2019

Почитувани,
Време е за многу забава, коктели и летна шема!

Summer Club AQUARIUS Ви најавува Викенд Агенда со различна програма!

13▪06 | Четврток | pool Cocktail Night со егзотичните IKE DE KOKA
🍹 Бесплатен коктел за девојки

14▪06 | Петок | SANDRA AFRIKA ~ live performance

15▪06 | Сабота | Dj THE BOY ~ Saturday HIP HOP Fever

16▪06 | Недела | Balkan Party & Tequila Promotion ~ Dj JACK DAWSON

Летото започнува во AQUARIUS

Резервации:

Тања Пандева:072-623-472

Стефан Наков:078-366-755

Виктор Тушевски:076-214-626

Софија Андонова:070-228-765

Борис Ризовски:078-402-241

Томе Томе:078-404-915

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: