САИРСКА ЗАБАВА ВО ДОБРЕЈЦИ НА 1 И 2 АВГУСТ!

јули 20, 2023

По повод празникот Свети Илија 1 и 2 август 2023 година се организира забава во с. Добрејци, заедно со добро познатите Мария Донова, Спасе и DJ Janchev.

Резервации на: 078 746 738 и 077 613 572

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ