Home

Perdormire
Забава

Најголемата бела сензација ,,Pool in White” овој петок во AQUARIUS

Home

Овој Петок | 23 Август | во summer club ќе се случи најголемата бела сензација, наречена Pool in White.
Подгответе се за една незаборавна бела ноќ која ќе ја поминете во едно незаборавно музичко патување предводено од најбараните македонски парти мејкери DJ TIGHTBEATS и DJ TOMMY TASSEV.

▪ 23ти Август, бела сензација во срцето на Струмица – Диско Базен AQUARIUS.
》 POOL IN WHITE
》 почеток | 21:30
📲Тања Пандева:072-623-472
📲Стефан Наков:078-366-755
📲Виктор Тушевски:076-214-626
📲Ивана Беџовска:070-433-545
📲Борис Ризовски:078-402-241
📲Томе Томе:078-404-915
📲Бранкица Босилјанова:078-880-078
📲Љупка Ристова:071-248-474
📲Мики Русин:078-317-802