strumica denes logo

НА 21-22 МАРТ ВО КЛУБ „SPACE“ ВО БАНСКО ВЕ ОЧЕКУВА НЕВЕРОЈАТНА ЗАБАВА!

Автор:

Датум:

март 17, 2018

Категории:

Забава

Автор:

Датум:

март 17, 2018

Категории:

Забава

Повелете на добра забава во клуб „СПЕЈС“ во с.Банско на 21-22 март по повод празникот кој го празнува оваа село. Забавата ќе стартува со ДИЏЕЈ СПИКЗЗ а потоа ќе продолжи со популарните „Принцес бенд“. За своите резервации може да се упатите на следниот телефонски број:078 265 780-Никола.