Home

Perdormire
Забава

Димитар Андоновски и Тајфата овој петок за прв пат во GOSSIP CAFE!

Home

14•12 – Овој петок за прв пат во Gossip Cafe ни гостуваат Димитар Андоновски & Тајфата, кои ве очекуваат на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 21:30 часот

Резервации:
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 698 283 Филип Ѓеоргиев
078 917 317 Тими Наков