strumica denes logo
Златна Петорка

декември 13, 2018

КОНЕЧНО: „Златната Петорка“ од денеска може да го гледате и онлајн!

ЗЛАТНА ПЕТОРКА, наградуван и интернационално верификуван, конечно слободно и онлајн!

Види повеќе

октомври 22, 2018

„Златната Петорка“ го освојува светот-овојпат прогласен за најдобар странски филм!

Во конкуренција од над 2000 апликанти Филмот На 21.10.2018 жири

Види повеќе

октомври 7, 2018

„Златната Петорка“ продолжува со своите успеси-Најгледан македонски филм во последната деценија

Долгометражниот игран филм „Златна петорка“ за петтемина струмички студенти на

Види повеќе