КОНЕЧНО: „Златната Петорка“ од денеска може да го гледате и онлајн!

декември 13, 2018

ЗЛАТНА ПЕТОРКА, наградуван и интернационално верификуван, конечно слободно и онлајн! Филмот кој треба да го види секој. Пo три години успешни фестивалски и кино прикажувања, приказната за петте млади струмички херои кои прерано и на кукавички начин беа убиени може да ја види секој! Уживајте.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: