Home

Perdormire

Tag - животни

Култура

ДА СТАВИМЕ КРАЈ НА БЕЗМИЛОСНОТО ТЕПАЊЕ ЖИВОТНИ ВО СТРУМИЦА – ДЕНЕСКА 18:00 ЧАСОТ, ДОМ НА АРМ-СТРУМИЦА!

Мора да ставиме крај на безмилосното тепање животни на кое сите ние сме сведоци. Мораме да ставиме крај на слободното движење на запрежни коли, сечачки и...