strumica denes logo
ЖИВКО АТАНАСОВ

април 25, 2018

ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОК НА ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО Е ИЗБРАН ЖИВКО АТАНАСОВ!

На редовниот состанок на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ кој се

Види повеќе