strumica denes logo
жени

март 7, 2018

ФОРУМОТ НА ЖЕНИ НА ОО СДСМ-СТРУМИЦА ОДРЖА ТРИБИНА ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЖЕНАТА

По повод Меѓународниот ден на жената (8-ми Март), Форумот на

Види повеќе