strumica denes logo

ФОРУМОТ НА ЖЕНИ НА ОО СДСМ-СТРУМИЦА ОДРЖА ТРИБИНА ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЖЕНАТА

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Струмица Денес

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Струмица Денес

По повод Меѓународниот ден на жената (8-ми Март), Форумот на жени на ОО СДСМ – Струмица oдржа трибина на тема „Значењето на ратификацијата на Истанбулската конвенција за елиминација на родово базираното насилство“.
Трибината  се одржа на 06.02.2018 (вторник) во хотел „Вила Парк“, со почеток во 19.00 часот.