strumica denes logo
згради

мај 8, 2018

МИЦКОСКИ: Во струмичката касарна нема место за пазар, ама има за згради на Заеви!

Денес на прес конференцијата, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски како

Види повеќе