strumica denes logo
Земјотрес

септември 20, 2018

Вработените во општина Струмица учествуваа во симулативна вежба за спасување од земјотрес!

Градоначалникот Коста Јаневски и вработените во општинската администрација, денеска, учествуваа

Види повеќе

март 7, 2018

НА ДЕНЕШЕН ДЕН ВО 1931 ГОДИНА СТРУМИЦА ЈА ПОГОДИЛЕ ДВА СИЛНИ ЗЕМЈОТРЕСИ!

  1931.- На 7 и 8 март Македонија ја погодиле два

Види повеќе