strumica denes logo
започнува

јули 4, 2018

ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2018-21:00 ЧАСОТ ПЛОШТАД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

Со традиционалната „ТРКА НА КЕЛНЕРИ“ вечерва со почеток од 21:00

Види повеќе