Home

Perdormire

Tag - загаденост

Екологија Хроника

УБИЕЦОТ НА ОКОЛИНАТА: Погледнете ги новите фотографии, дали депонијата во Добрашинци е главниот виновник за загаденоста во Струмица?

Граѓаните по трет пат ги прашуваат надлежните, дали е ова нормално? На претходните фотографии од депонијата во Добрашинци можевме да ја забележиме штетноста на...

Хроника

СТРУМИЧАНИ СЕ ГУШАТ СРЕДЕ ОКТОМВРИ, МЕРНАТА СТАНИЦА СИНОЌА НЕФУНКЦИОНАЛНА, ШТО НАВИСТИНА СЕ СЛУЧУВА?

Напоменуваме дека фотографијата е направена во 2017 година. Преголемата загаденост со чад и смрдеа деновиве може да се почувствува во Струмица, а особено...

Хроника

ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО СТРУМИЦА? ВО СРЕД ПРОЛЕТ ЗАГАДЕНОСТА НА ВОЗДУХОТ ВЕЧЕРВА 492 МИКРОГРАМИ НА КУБЕН МЕТАР!

Во сред пролет, што сигурно и вам ви е чудно, загаденоста на воздухот вечерва достигна и до рекордни 492 микрограми на кубен метар. На фејсбук некои струмичани...