strumica denes logo
заболени

февруари 8, 2019

НАЈМНОГУ ЗАБОЛЕНИ ОД ГРИП ВО СТРУМИЦА ВО ИЗМИНАТАТА НЕДЕЛА!

Во текот на изминатата недела (од 28 јануари до 3

Види повеќе

март 30, 2018

ОВАА НЕДЕЛА НАЈМНОГУ ЗАБОЛЕНИ ОД ГРИП ИМА ВО СТРУМИЦА!

Во текот на 12-та недела од 2018 година (од 19.03.2018

Види повеќе

март 22, 2018

СТРУМИЧАНИ МИНАТАТА НЕДЕЛА МЕЃУ НАЈЗАБОЛЕНИТЕ ОД ГРИП!

Во текот на изминатата недела (од 12 март до 18

Види повеќе