strumica denes logo
возачка

март 24, 2018

ЗОШТО ВО СТРУМИЦА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОБИЕ ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА?

Речиси четири месеци во Струмица не се полага возачки испит. 

Види повеќе